Συχνές Ερωτήσεις

Αν ακυρωθεί η προπόνηση νωρίς(4 ώρες πριν) δεν υπάρχει καμία χρέωση. Αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος(ιατρικός και μη) και ακυρωθεί η προπόνηση οποιαδήποτε στιγμή πάλι δεν υπάρχει χρέωση. Συνήθως χρεώνουμε όλη την προπόνηση σε περιπτώσεις ασυνέπειας και μόνο.

Συνήθως δουλεύουμε με ένα σταθερό πρόγραμμα με συγκεκριμένες ώρες και μέρες ανά εβδομάδα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τηρείται με συνέπεια το πρόγραμμα ωστε να έχετε σίγουρα αποτελέσματα. Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα αλλαγής της προπόνησης ως προς την μέρα ή την ώρα, αρκεί να αποφασιστεί τουλάχιστον μία μέρα πρίν.

Βεβαίως υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε μια προπόνηση εντελώς δωρεάν. Ούτως ή άλλως δεν χρεώνουμε το ραντεβού «γνωριμίας». Επομένως μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού να γνωριστούμε χωρίς καμία χρέωση.

Είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε το κόστος μιας συνεδρίας. Για να διαμορφωθεί το τελικό κόστος συμπεριλαμβάνονται διάφοροι παράμετροι όπως η χρονική διάρκεια της προπόνησης(30′-60′), η εβδομαδιαία συχνότητα των προπονήσεων, η συμμετοχή η όχι σε group training, η απόσταση, κτλ. Σε καθε περίπτωση οι τιμες μας ειναι λογικές και σίγουρα προσιτές σε αυτούς που θέλουν μια elite υπηρεσία.

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι όλες οι περιοχές εντός Θεσσαλονίκης.

Βάσει νόμου, όσοι γυμνάζονται θα έπρεπε να έχουν χαρτί από καρδιολόγο που τους επιτρέπει να γυμναστούν. Στο εξωτερικό αυτό είναι δεδομένο. Στην Ελλάδα όχι τόσο. Καλό είναι να κάνετε ένα check up κάθε τόσο καθώς και βασικές αιματολογικές εξετάσεις. Όσον αφορά το personal training, θα διαπιστωθεί στο πρώτο ραντεβού αν και κατά πόσο είναι απαραίτητο το χαρτί γιατρού.

Από την στιγμή που σηκώνεστε από το κρεβάτι, μπορείτε και πρέπει να γυμναστείτε. Όλα τα προβλήματα ξεκινούν από την έλληψη άσκησης και κίνησης γενικότερα. Θα εκπλαγείτε με το πόσο σύντομα υποχωρούν οι πόνοι μόλις γυμναστείτε σωστα από επαγγελματίες του χώρου.

Υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που θέλουν ένα πρόγραμμα διατροφής σε χαρτί να το βλέπουν και να το ακολουθούν και αυτοί που θέλουν απλά κάποιες κατευθυντήριες γραμμές στην διατροφή τους και όχι την «πίεση» ενός προγράμματος. Σε όποια από τις δυο κατηγορίες και να ανήκετε θα βρούμε ενα τρόπο ωστε να βελτιώσετε την διατροφή σας στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Η προπόνηση μπορεί να είναι από εξαντλητική (αθλητές υψηλού επιπέδου) μέχρι και πολύ ήπια (μια «βόλτα» στο πάρκο). Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα προσαρμόζεται στα θέλω και τους στόχους σας. Είναι κομμένο και ραμμένα στις ανάγκες σας. Επομένως τίποτα δεν είναι δύσκολο. Αυτή είναι και η μαγεία του personal training!

Τα αποτελέσματα θα τα αισθανθείτε ήδη από την πρώτη φορά που θα κάνετε. Όσο πιο πολύ γυμνάζεστε τόσο περισσότερο θα βλέπετε και μεγαλύτερα οφέλη. Το σίγουρο είναι ότι κάνοντας personal training μαζι μας θα έχετε τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον μικρότερο δυνατό χρόνο και με απόλυτη ασφάλεια.

Γενικά προτείνουμε 2-3 φορές χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε και περισσότερες (maximum 5). Κάνοντας 2-3 προπονήσεις εβδομαδιαίως δίνετε ένα δυνατό ερέθισμα στο σώμα σας για να βελτιωθεί αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και ο απαραίτητος χρόνος για αποκατάσταση.

Παντού. Στο σπίτι, στο γραφείο, στην ύπαιθρο, στην θάλασσα, σε γυμναστήριο, όπου θέλετε και σας βολεύει.

Δεν χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερος εξοπλισμός. Ενας χώρος 3Χ3, ένα στρωματάκι και πολύ διάθεση είναι ότι χρειαζόμαστε. Δεν φαντάζεστε πόσες ασκήσεις μπορούμε να κάνουμε με το βάρος του σώματος μας ή χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα!

Συμπληρώνοντας την φόρμα Επικοινωνίας ή μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να πούμε τις λεπτομέρειες.

SIGN UP TO OUR NEWSLETTER AND SAVE 25% OFF FOR YOUR NEXT PURCHASE

Ομαδικά προγράμματα Les Mills, Crossfit Level 1 Trainer, Spinning, personal training and small group training!

Όλα αυτά στο δικό μας boutique fitness studio που ανοίγει αρχές Σεπτέμβρη!