Νίκος Μαραγκός
Νίκος ΜαραγκόςPersonal Trainer
Η Personal Experience βασίζεται στην προσωπική γυμναστική και στην γυμναστική μικρών γκρούπ με αποκλειστικό πυρήνα τον πελάτη και τις ανάγκες του. Έχει ως στόχο την αποτελεσματική και σωστή γυμναστική μέσω λειτουργικών, δυναμικών, πλειομετρικών και αερόβιων ασκήσεων με μοναδικό τρόπο προπονητικής. Είτε στο γυμναστήριο, είτε στην ύπαιθρο είτε στον προσωπικό σας χώρο, η προώθηση της υγιεινής και της καλής φυσικής κατάστασης μαζί με την μυϊκή ενδυνάμωση και γράμμωση είναι οι πυλώνες του Personal Experience.
Ονομάζομαι Μαραγκός Νικόλαος και είμαι προσωπικός γυμναστής και προπονητής τριάθλου με εκπαίδευση στο Λιντς της Αγγλίας και αντίστοιχες πιστοποιήσεις από Central YMCA και British Triathlon Association. Σαν προσωπικός γυμναστής έχω προπονήσει σε μεγάλο αριθμό γυμναστηρίων τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ελλάδα, ενώ ως προπονητής τριάθλου έχω διδάξει στο Leeds and Bradford Triathlon Club της Αγγλία. Έχω πολυετή εμπειρία στα ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης στο εξωτερικό (Αγγλία, Ιταλία) καθώς και στην Ελλάδα ως advanced instructor της εταιρείας Les Mills International και πρώην εκπαιδευτής της θυγατρικής της, Les Mills Hellas.

Οι υποψήφιοι πελάτες/αθλητές έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με λειτουργικές, δυναμικές, ισομετρικές, πλειομετρικές και εκρηκτικές ασκήσεις καθώς και τον συνδυασμό αερόβιας γυμναστικής. Οι ασκήσεις λαμβάνουν χώρα τόσο στο οβελιαίο όσο και στο εγκάρσιο και μετωπιαίο επίπεδο.

Η Personal Experience βασίζεται στην προσωπική γυμναστική και στην γυμναστική μικρών γκρούπ

Αποκλειστικός πυρήνας μας είναι ο πελάτης και οι ανάγκες του!

Επικοινωνια

Η Απόσταση Μεταξύ Μας Είναι Πολύ Μικρή!

Πατήστε εδώ για να επικοινωνήσουμε άμεσα, γιατί για εμάς, η φυσική σας κατάσταση, είναι προτεραιότητα.
Επικοινωνια