Λίγα λόγια…

Έχω δουλέψει ως μάνατζερ στο γυμναστήριο της Virgin Active στο Leeds της Αγγλίας και ως προσωπικός γυμναστής και γυμναστής ομαδικών τάξεων. Πέρα από τα εσωτερικά σεμινάρια γυμναστικής της Virgin Active (Spinning, BOSU), έχω δουλέψει και σε άλλα γυμναστήρια στο Leeds με την ιδιότητα του προσωπικού γυμναστή και του γυμναστή ομαδικών τάξεων στο David Loyds, Esporta και Fitness First.

Ενώ έχω υπάρξει προπονητής και σύμβουλος τριάθλου στα μέλη της ομάδας του Leeds and Bradford Triathlon Club (ηλικίες 15-60) για στην θεωρία και την πρακτική της κολύμβησης, της ποδηλασίας και του τρεξίματος. Οι γνώσεις μου εμπλουτίστηκαν μέσα από σεμινάρια του οργανισμού τριάθλου της Μεγάλης Βρετανίας, για στις συνθήκες που αντιμετωπίζει ένας αθλητής κατά την διάρκεια ενός αγώνα τριάθλου.

1 Άτομο

1 άτομο personal από 45’ έως 60’

1 Άσκηση

1 άτομο personal από 45’ έως 60’

1 Άτομο

1 άτομο personal από 45’ έως 60 σε πακέτο των 10 ασκήσεων

10 Ασκήσεις

1 άτομο personal από 45’ έως 60 σε πακέτο των 10 ασκήσεων

3 Άτομα

3 άτομα personal σε group από 45’ έως 60’

1 Άσκηση

3 άτομα personal σε group από 45’ έως 60’

3 Άτομα

3 άτομα personal σε group από 45’ έως 60’ σε πακέτο των 10 ασκήσεων

10 Ασκήσεις

3 άτομα personal σε group από 45’ έως 60’ σε πακέτο των 10 ασκήσεων

Τι μπορώ να προσφέρω:

Η γυμναστική είναι γύρω στα 45 λεπτά με 1 ώρα. Ανάλογα βέβαια με την ένταση της γυμναστικής θα μπορούσε να υπάρξει συνδυασμός 30 πολύ έντονης γυμναστικής με διατάσεις η 2X30λεπτα δύναμης και αερόβιας.

Γιατί να με προτιμήσετε

  • Είμαι Πτυχιούχος Προσωπικός Γυμναστής από το Central YMCA
  • Έχω ειδίκευση στην προπονητική ομαδικών τάξεων
  • Έχω εργαστεί ώς Manager σε γυμναστήρια της Μεγάλης Βρετανίας
  • Έχω διατελέσει προπονητής & σύμβουλος τριάθλου ομάδων στην Μεγάλη Βρετανία
  • Κατέχω γνώσεις ομαδικών προγραμμάτων όπως το RPM, CX κ.α. για ασφαλή αποτελέσματα.

Τι είπαν για εμάς

Με τον Νίκο συναντηθήκαμε για πρώτη φορά πριν ενάμιση χρόνο περίπου, όταν ακόμη η ενασχόληση μου με τη γυμναστική βρισκόταν σε αρκετά πρώιμα στάδια. Από την πρώτη στιγμή ο Νίκος κέρδισε την προσωπική μου εκτίμηση και το θαυμασμό μου, καθότι δεν παρέδιδε απλά ένα μάθημα συνδυασμένων γυμναστικών ασκήσεων αλλά διακατεχόταν από συναίσθηση και συνειδητότητα ως προς αυτό που έπραττε. Το προσωπικό και αληθινό του ενδιαφέρον ως προς τον κάθε ένα αθλούμενο ξεχωριστά, η ζωντάνια και η ενέργεια που απέπνεε, η συνεπής παράδοση του μαθήματος που –ομολογώ- άγγιζε τα όρια της αρτιότητας, το χαρούμενο κλίμα συνεργασίας που με πολλή ευκολία εξασφάλιζε είναι μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του λειτουργήματος –ας μου επιτραπεί ο όρος- που επιτελεί ο Νίκος. Έχοντας επίγνωση αλλά και σεβόμενος τα προτερήματα και τις αδυναμίες του κάθε αθλούμενου ο Νίκος εν τέλει κατορθώνει να παραδίδει ένα μάθημα γυμναστικής που συνδυάζει τόσο την καλλιέργεια μιας αξιοπρεπούς φυσικής κατάστασης αλλά και την ψυχική ανάταση. Με άλλα λόγια, μάθημα – εμπειρία το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Μαρία
Ο,τι και να πω για την personal experience θα ειναι λιγα! Εκτος απο την εμπειρια και την απολυτη γνωση του ανθρωπινου σωματος εχει εναν ιδιαιτερο τροπο να κατανοει τις αναγκες του καθε μαθητη του με υπομονη και επιμονη. Εξαιρετικος,συνεπης , με παθος για την δουλεια και πολλη ενεργεια εχει ενα μοναδικο χαρισμα να δημιουργει ασκησεις πανω στο σωματοτυπο σου. Αυτο ομως που με εντυπωσιαζει πιο πολυ ειναι η αγαπη του γι’αυτο που κανει.Η ενεργεια κ η ενταση που μου μεταφερει μεσα απο την γυμναστικη του ειναι κ ο λογος που βοηθησε κι εμενα να συνεχισω κ να δω αμεσα αποτελεσματα.
Χριστίνα
Η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να γυμναστώ… πάντα ξεκινούσα για λίγο καιρό στα γυμναστήρια και μετά από λίγο έχανα τον ενθουσιασμό μου. Με την Personal Experience και συγκεκριμένα στο Νίκο βρήκα το άτομο που μπορεί να σε εμπνεύσει να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι και να σου αρέσει. Μου άρεσε το φιλικό περιβάλλον και η ειλικρινής και άκρως επαγγελματική προσέγγιση. Σ’ ευχαριστώ που επιτέλους κατάφερα να κάνω τη γυμναστική τρόπο ζωής.
Χρήστος
Καλημέρα, ονομάζομαι Πόπη , γυμνάζομαι εδώ και 3 χρόνια πιο εντατικά τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Δυστηχώς όμως τα αποτελέσματα που έβλεπα στο σώμα μου δεν ήταν αυτά που θα έπρεπε να είναι με την γυμναστική που έκανα. Μιά φίλη μου με παρότρυνε να κάνω personal training στον Νίκο. Στην αρχή γέλασα γιατί μου φάνηκε υπερβολή όλο αυτό από την στιγμή που γυμναζόμουν ήδη τόσο πολύ. Τι διαφορετικό μπορούσε να μου προσφέρει; Τελικά με έπεισε να τον επισκεφτω… Ο Νίκος είδε που ακριβώς είχα θέμα και δούλεψε πάνω σε αυτό. Κάθε βδομάδα είχε και κάτι διαφορετικό να μου δείξει και να κάνουμε που είχε άμεση σχέση με τα “θέματα” που εγώ ήθελα να αλλάξω στο σώμα μου. Εκτός από αυτό το σημαντικότερο είναι ότι επειδή ακριβώς είναι δίπλα μου την ώρα των ασκήσεων βλέπει και το παραμικρό λάθος που μπορεί να κάνω και με διορθώνει. ‘Ετσι λοιπόν κατάλαβα για πιο λόγο τόσο καιρό που κάνω γυμναστική δεν έπερνα τα αποτελέσματα που επιθυμούσα. Πρώτον γιατί τις ασκήσεις δεν τις έκανα τόσο καλά όσο εγώ νόμιζα και δεύτερο γιατί όλοι δεν χρειαζόμαστε τα ίδια πράγματα… Ο Νίκος δούλεψε ακριβώς στα προβλήματα που είχα.. Και τα κατάφερε…. Ευχαριστώ πολύ Νίκο…
Πόπη
Η προσωπική μου εμπειρία από τα πρώτα μαθήματα γυμναστικής με τον Νίκο ήταν πολύ ξεχωριστή! Η εμπειρία του στο χώρο, η πολύ καλή του γνώση επάνω στο αντικείμενο και η αέναη δίψα του για διαρκή εμπλουτισμό των ασκήσεων και εναλλαγή αυτών ανα τακτά χρονικά διαστήματα συνδυάζονται με την σωστή καθοδήγηση, την επίδειξη σωστής τεχνικής και την επιμελή παρακολούθηση της προόδου τόσο κατα τη διάρκεια του μαθήματος όσο και σε μακρυπρόθεσμο επίπεδο, δημιουργώντας έτσι πολύ καλά και άμεσα ορατά αποτελέσματα!!!
Έλενα